+31 527 24 61 40 info@hulleman.com
image

Over ons

Ons bedrijf

Hulleman Trucks is sinds 1990 een betrouwbare partner bij de in- en verkoop van gebruikte transportvoertuigen en bouwmachines. Jaarlijks leveren we vanuit het Nederlandse Marknesse duizenden scherp geprijsde trucks en machines aan afnemers over de gehele wereld. Wij beschikken over een uitgebreide en snel wisselende voorraad. Onze focus bij de in- en verkoop ligt op kwaliteit. Wij streven ernaar om onze gebruikte voertuigen zo dicht mogelijk bij nieuwstaat aan te bieden.

Naast kwaliteit staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten bij Hulleman Trucks dan ook veel waarde aan een persoonlijke benadering. Onze in- en verkopers nemen daarom de tijd voor onze relaties en spreken diverse talen.

Daarnaast verzorgen wij alle laadwerkzaamheden, het transport naar Europese zeehavens, de verscheping naar andere continenten en de bijbehorende documentatie.

Al met al kiest u met Hulleman Trucks voor een betrouwbare allround partner bij de in- en verkoop van gebruikte trucks en bouwmachines.

image

Bekijk ons team

Directie

Gert Hulleman

Gert Hulleman

Talen
Anke Hulleman - van der Linde

Anke Hulleman - van der Linde

Talen

Commercie

Operationeel

Onze geschiedenis

Hulleman Trucks BV is ontstaan vanuit een transportbedrijf dat in 1990 werd opgericht door Gert en Anke Hulleman. Door de val van de Berlijnse muur en de grote economische veranderingen die dit met zich meebracht steeg de vraag naar gebruikte trucks explosief. Deze ontwikkeling leidde ertoe dat de focus verschoof van transport naar handel in gebruikte trucks.

De groei van de afzet leidde ertoe dat in 1997 de eerste locatie voor truckopslag en reparatie werd aangekocht en de eerste medewerkers werden aangenomen. Vanaf 2001 steeg het verkoopvolume dusdanig sterk dat er opnieuw verhuisd moest worden naar een nieuwe locatie. Op deze nieuwe locatie groeide het aantal medewerkers naar tien en de afzet naar 1200 trucks in 2007. In 2008 verhuisde Hulleman Trucks naar de huidige locatie in Marknesse. Dit terrein kreeg een verhard buitenterrein van maar liefst 40.000m3 (vier hectare) en een gebouw met 2000 m2 werkplaats en kantoorruimte.

De nieuwe locatie biedt de mogelijkheid om de wensen van de klanten optimaal te vervullen. De locatie dient als basis voor de verkoop van duizenden trucks en machines wereldwijd en biedt onderdak aan eigen transport- en reparatiewerkzaamheden.

image

Neem vandaag nog contact met ons op

Altijd een reactie binnen 24 uur

Talen
Openingstijden
  • Ma tot vrijdag 07.30 – 17.00
  • Zaterdag: Op afspraak
  • Zondag: Gesloten
Bericht verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Fout bij verzenden, probeer het nog eens. Of neem contact met ons op.
Gebruik geen speciale tekens
Vul een geldig emailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in
Type hier een bericht